«Η Περιφέρεια θα γίνει το σπίτι κάθε πολίτη!»

Ν. Φαρμάκης: «Η Περιφέρεια θα γίνει το σπίτι κάθε πολίτη!»

 

Τις επαφές του με πολίτες της Δυτικής Ελλάδας συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.

Ο κ. Φαρμάκης, κατά το τριήμερο που πέρασε επισκέφθηκε τη Δυτική Αχαΐα (Καλαμάκι, Λιμνοχώρι, Λακκόπετρα, το εμπορικό κέντρο και την λαϊκή αγορά της Αμαλιάδας, αλλά και την Αρχαία Ολυμπία όπου συνομίλησε με εμπόρους και επαγγελματίες της περιοχής. Επίσης, βρέθηκε στην Καυκανιά και στο Κρυονέρι, όπου ενημερώθηκε για το έντονο κατολισθητικό φαινόμενο που παρατηρείται στην περιοχή επί μήνες και για τις καταστροφές που έχουν προκληθεί στο οδικό δίκτυο και τις ιδιοκτησίες.

«Παντού προβλήματα, παντού οι πολίτες αισθάνονται μόνοι, παντού η περιφερειακή Αρχή είναι απούσα. Οι τοπικές κοινωνίες μας δείχνουν ότι ποτέ δεν έχουν αισθανθεί την Περιφέρεια κοντά τους, ιδιαίτερα εκεί όπου τα προβλήματα τσουρουφλάνε, όπως στα χωριά της Αρχαίας Ολυμπίας όπου κυριολεκτικά, οι άνθρωποι χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Αλλά αυτό δεσμευόμαστε ότι θα αλλάξει. Η δική μας Περιφερειακή Αρχή θα μετατρέψει την Περιφέρεια σε σπίτι του κάθε πολίτη, αλλά και θα πάει στο σπίτι του κάθε πολίτη! Προερχόμαστε από την κοινωνία και θα είμαστε, κάθε μέρα μέσα στην κοινωνία…» σχολίασε ο κ. Φαρμάκης.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Εξάλλου, πληροφορούμενος τον θάνατο του μουσουργού, Δημήτρη Παπαποστόλου, ο κ. Φαρμάκης δήλωσε: «Το Αγρίνιο και η Αιτωλοακαρνανία, έχασαν σήμερα τον ήχο και την μελωδία τους. Με μεγάλη συγκίνηση αποχαιρετούμε έναν σημαντικό και διεθνώς καταξιωμένο υπηρέτη της μουσικής τέχνης και ένα μεγαλειώδες πνεύμα, τόσο ανθρώπινο και τόσο ταπεινό, όσο ταιριάζει στους πραγματικά μεγάλους. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του, αλλά ξέρω πως ο Τάκης Παπαποστόλου θα είναι πάντα παρών μέσα από το έργο του και την προσφορά του στον τόπο μας».