Ο υπουργός των ανύπαρκτων έργων σε ένα ακόμα σόου

Ο υπουργός των ανύπαρκτων έργων σε ένα ακόμα σόου

 

Από την παράταξη ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, με αφορμή το «δοκιμαστικό δρομολόγιο» στη σιδηροδρομική γραμμή Κιάτου – Ροδοδάφνης, ανακοινώνονται τα εξής:

 

O υπουργός των ανύπαρκτων έργων επισκέφθηκε πάλι την περιοχή μας για ένα ακόμα προεκλογικό σόου. Πανηγύρισε ότι «αίρεται ο σιδηροδρομικός αποκλεισμός» επειδή φτιάχτηκε μία γραμμή που δεν έχει ακόμα ούτε σηματοδότηση, ούτε ηλεκτροκίνηση και κατά συνέπεια δεν είναι ακόμα λειτουργική.

O ίδιος και τα υπόλοιπα κομματικά στελέχη του υπουργείου υπόσχονται ότι ο σιδηρόδρομος θα φτάσει στο νέο λιμάνι της Πάτρας μέχρι το 2023, ενώ ακόμα δεν υπάρχει καμία μελέτη και καμία διασφαλισμένη χρηματοδότηση.

Ακόμα και για το τμήμα της σιδηροδρομικής γραμμής μέχρι το Ρίο, η τοπική κοινωνία δεν έχει δει ακόμα την οριστική μελέτη και δεν ξέρει τα ακριβή στοιχεία της υπογειοποίησης τύπου cut and cover. Μόνο λόγια και υποσχέσεις…

Παλιά τους τέχνη, κόσκινο!

 

Υ.Γ. 1: Αλήθεια, γιατί αυτή τη φορά ο υπουργός δεν επανέλαβε την υπόσχεσή του ότι τα έργα στην Πατρών – Πύργου θα ξεκινήσουν μέχρι το Πάσχα; Άλλωστε, Πάσχα θα έχουμε και τον επόμενο χρόνο και τον μεθεπόμενο…

 

Υ.Γ.2: Ο κ. Κατσιφάρας χρωστάει χάρη σε όποιον τον προφύλαξε και του είπε να μην μπει στο κάδρο των φωτογραφιών του κ. Σπίρτζη γιατί θα εκτεθεί ακόμα περισσότερο. Ωστόσο, οι ευθύνες του απερχόμενου Περιφερειάρχη, δεν αίρονται.

 

Υ.Γ.3: Η Δυτική Ελλάδα σύντομα θα αποκτήσει μία νέα διοίκηση, καθόλου «βολική» για τους πολιτικάντηδες πάσης φύσεως και προέλευσης. Διοίκηση, που θα διεκδικήσει έργα και όχι λόγια.