«Θα πηγαίνουμε εμείς στους πολίτες και δεν θα περιμένουμε να έρθουν αυτοί σε μας…»

Νεκτάριος Φαρμάκης: «Θα πηγαίνουμε εμείς στους πολίτες και δεν θα περιμένουμε να έρθουν αυτοί σε μας…»

 

Κοντά στους πολίτες της Γαστούνης βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο οποίος συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά και τα εμπορικά καταστήματα της πόλης.

 

 

«Ήρθαμε, ξανάρθαμε και θα ξανάρθουμε… Από την πρώτη στιγμή υποσχέθηκα ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου θα πάω παντού και θα συναντηθώ με όλους τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας, αλλά να ξέρετε πως αυτή την υπόσχεση θα την ανανεώσω και μετά την προεκλογική περίοδο, όταν με τη δική σας δύναμη, θα αναλάβουμε τις τύχες της Δυτικής Ελλάδας» ανέφερε ο κ. Φαρμάκης σε συνομιλία που είχε με μικροπωλητές της λαϊκής αγοράς, προσθέτοντας ότι «η ουσία μίας πραγματικής τοπικής διακυβέρνησης, όπως πρέπει να είναι η περιφερειακή διοίκηση, βρίσκεται στην καθημερινή και αδιαμεσολάβητη επαφή με τους πολίτες».

«Το ξέρω πως αυτό το είπαν και άλλοι, αλλά δεν το τήρησαν. Όμως, εμείς είμαστε διαφορετικοί. Και θα το αποδείξουμε. Δεν θα κλειστούμε στα γραφεία, δεν θα περιμένουμε μόνο τους πολίτες να έρθουν σε εμάς, αλλά θα πηγαίνουμε εμείς στους πολίτες. Ο τόπος μας χρειάζεται πολλή δουλειά και αυτή η δουλειά δεν γίνεται μόνο με σχεδιασμούς επί χάρτου και μόνο από τους τεχνοκράτες, αλλά μέσα στην πραγματική κοινωνία και την πραγματική αγορά» υπογράμμισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης.

 

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο κ. Φαρμάκης θα βρίσκεται στο Αγρίνιο, προκειμένου να παραβρεθεί στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον Πολιούχο της πόλης, Άγιο Χριστόφορο. Ο κ. Φαρμάκης θα παραβρεθεί στον Αρχιερατικό Εσπερινό και στη συνέχεια, στη λιτάνευση του Ιερού Λειψάνου και της Εικόνας του Αγίου.

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Υπενθυμίζεται ότι το Εκλογικό Κέντρο του κ. Φαρμάκη στην Πάτρα θα επισκεφθεί το μεσημέρι της Παρασκευής, 10 Μαίου 2019, ο επικεφαλής της ομάδας ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος για την ευρωβουλή, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης. Ο κ. Κεφαλογιάννης θα παραχωρήσει στις 12 το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου από το Εκλογικό Κέντρο του συνδυασμού ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Τέλος, την παρουσίαση του προγράμματός του, θα πραγματοποιήσει το απόγευμα του Σαββάτου 11 Μαΐου 2019, στην Πάτρα, ο συνδυασμός ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. Η παρουσίαση θα γίνει στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών (ώρα 17:00) και θα είναι ανοιχτή στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και στο κοινό.