«Η Πάτρα έστειλε μήνυμα: Όλοι μαζί… από την αρχή!»

Νεκτάριος Φαρμάκης: «Η Πάτρα έστειλε μήνυμα: Όλοι μαζί… από την αρχή!»

 

«Στόχος μου να υπηρετήσω το σύνολο των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς του παρελθόντος, αλλά με πάθος και πείσμα για την αλήθεια και την πραγματική πρόοδο. Αρκετά χρόνια χάσαμε και αρκετά υπομείναμε την μοίρα του φτωχού και αδικημένου. Αυτή τη φορά, οι πολίτες της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας και της Ηλείας, ξέρουν: Εμείς φτιάχνουμε την τύχη μας, εμείς μπορούμε να αλλάξουμε το μέλλον μας. Η νίκη μας θα είναι μεγάλη γιατί οι ανάγκες του τόπου μας είναι μεγάλες. Και δεν μπορούν άλλο να περιμένουν…».

Αυτό ήταν το μήνυμα που εξέπεμψε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, στον απόηχο της μεγάλης συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 20 Μαΐου 2019 στην Πάτρα, με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, που επίσης απηύθυνε ανοικτή πρόσκληση προς τους πολίτες της περιοχής να πλαισιώσουν και να ενισχύσουν τις δυνάμεις της ανανέωσης, της προόδου και της γνήσιας πατριωτικής έκφρασης.

«Δεν υπάρχει πιο προοδευτική και πατριωτική πολιτική σήμερα, από την πολιτική που δημιουργεί εισοδήματα και ανοίγει θέσεις εργασίας, γιατί μία χώρα είναι ισχυρή όταν και οι πολίτες της είναι ισχυροί. Και αυτό είναι ένα μάθημα που το ξέρουμε καλά στη Δυτική Ελλάδα, η οποία παραμένει κολλημένη στον πάτο της χώρας και της Ευρώπης επειδή η κοινωνία της παραμένει φτωχή. Γι’ αυτό και στις περιφερειακές εκλογές της Κυριακής, η Πάτρα έστειλε το μεγάλο μήνυμα ότι υπάρχει μόνο μία επιλογή: Όλοι μαζί… από την αρχή!» πρόσθεσε ο κ. Φαρμάκης.