«Οι μεγάλες αλλαγές γίνονται μαζί με την κοινωνία!»

Νεκτάριος Φαρμάκης: «Οι μεγάλες αλλαγές γίνονται μαζί με την κοινωνία!»

Μήνυμα συμμετοχής στις κάλπες της Κυριακής όλων των πολιτών και κυρίως των νέων ανθρώπων, έστειλε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, κατά τη διάρκεια των επαφών που είχε την Παρασκευή και το Σάββατο, στην Πάτρα και το Αγρίνιο.

Ο κ. Φαρμάκης, τονίζοντας πως οι «μεγάλες αλλαγές επιτυγχάνονται μαζί με την κοινωνία», έκανε λόγο για εκλογική διαδικασία που αποτελεί γιορτή της δημοκρατίας και ταυτόχρονα, ανάληψη ευθύνης για το μέλλον του τόπου μας.

«Όλοι μοιραζόμαστε ένα κομμάτι αυτού του τόπου και σε όλους μας αναλογεί ένα κομμάτι της ευθύνης για το μέλλον του, που πρέπει να είναι καλύτερο και πιο αισιόδοξο για όλους και κυρίως για τις νεότερες γενιές» ανέφερε, συνεχίζοντας αδιάλειπτα τις συναντήσεις του με πολίτες, που όπως είπε, αποτελούν το πιο γόνιμο αλλά και όμορφο κομμάτι της προεκλογικής περιόδου.

«Όσα λέμε και κάνουμε έχουν έναν μόνο στόχο: Να φτάνουν στην πραγματική κοινωνία. Διαφορετικά δεν έχουν κανένα νόημα. Και εμείς, από την πρώτη στιγμή δείξαμε ότι είμαστε κοντά στον απλό πολίτη και στα προβλήματά του. Και κοντά του θα συνεχίσουμε να είμαστε και μετά τις εκλογές, ως νέα περιφερειακή διοίκηση» σημείωσε ο κ. Φαρμάκης.

 

ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο Ν. ΦΑΡΜΑΚΗΣ

Εξάλλου, στο 3ο Γυμνάσιο Αγρινίου (Ρ. Φεραίου 36) θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, στις 10 το πρωί της Κυριακής, 26 Μαΐου 2019, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, όπου και θα πραγματοποιήσει δηλώσεις προς τα Μέσα Ενημέρωσης.

Στη συνέχεια, ο κ. Φαρμάκης θα επισκεφθεί εκλογικά κέντρα και των τριών νομών της Δυτικής Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα, του Μεσολογγίου και της Ναυπάκτου, της Αγιάλειας, του Πύργου, της Αμαλιάδας και της Πάτρας.