Οι Παίδες του ΝΟΠ στον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη

Τους αθλητές της Ομάδας Παίδων Πόλο του Ναυτικού Ομίλου Πατρών που κατέκτησαν φέτος χάλκινο μετάλλιο και την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα υποδέχθηκε σήμερα Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020, ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα.

Ο Περιφερειάρχης συνεχάρη τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο για την επιτυχία τους, τονίζοντας ότι οι διακρίσεις, ιδιαίτερα σε αυτές τις ηλικίες, συνιστούν θετικό παράδειγμα για την ελληνική νεολαία, διαμορφώνοντας ταυτόχρονα ένα αποτύπωμα για την κοινωνία.

«Ελπίζουμε να βλέπουμε όλο και περισσότερους νέους να ασχολούνται με τον αθλητισμό. Συνεχίστε να βάζετε στόχους και να τους κατακτάτε. Σας ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και ευόδωση των στόχων σας και είμαστε δίπλα σας να σας στηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Φαρμάκης.

Τους αθλητές συνόδευαν ο προπονητής τους Κώστας Σακκαλής, ο βοηθός προπονητής Βασίλης Λαμπάτος, ο υπεύθυνος της ομάδας Αλέξανδρος Χριστοδουλόπουλος και ο εκπρόσωπος της Διοίκησης Νικόλαος Φιλόπουλος.

Η αντιπροσωπεία του ΝΟΠ ευχαρίστησε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη για τη στήριξη στον αθλητισμό, ενώ παρέδωσε στον κ. Φαρμάκη το Λεύκωμα για τα 80 Χρόνια Ιστορίας του ΝΟΠ, ένα μπλουζάκι της ομάδας και μία μάσκα προστασίας.