Ο Απόλλωνας Πατρών στο γραφείο του Νεκτάριου Φαρμάκη


Τους εκπροσώπους της Διοίκησης, του προπονητικού τιμ και τους παίκτες του Απόλλωνα Πατρών που εξασφάλισε το «εισιτήριο» της απευθείας ανόδου του στην Basket League υποδέχτηκε σήμερα Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, εκφράζοντας θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχία, αλλά και τη λύπη του για το γεγονός ότι λόγω των περιοριστικών μέτρων, τόσο ο ίδιος όσο και το σύνολο των φιλάθλων δε μπόρεσαν να χαρούν το νικητήριο αγώνα και να μοιραστούν τη χαρά με την ομάδα του Απόλλωνα εντός του γηπέδου.

«Έστω και υπό τις συνθήκες που επιβάλλει η πανδημία και οι οποίες έχουν στερήσει σε όλους μας πολλές… στιγμές χαράς και ζωής, μοιραζόμαστε τη χαρά σας και είμαστε περήφανοι για την επιτυχία σας» τόνισε ο Περιφερειάρχης, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχές του για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας στο άμεσο μέλλον.

Επίσης, ο κ. Φαρμάκης αναφέρθηκε στην αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Απόλλωνα Πατρών, σημειώνοντας ότι πριν λίγες μέρες υπογράφηκε η σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου συνολικού προϋπολογισμού 705.870 ευρώ που έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και θα εκτελεστεί από την Περιφέρεια, ενώ ο εργολάβος ήδη εγκαταστάθηκε και πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες.

«Το στάδιο στην Περιβόλα θα αλλάξει όψη, τόσο στο κεντρικό όσο και στο βοηθητικό γήπεδο, όπως και σε όλους τους χώρους του γυμναστηρίου και του φυσικοθεραπευτηρίου που θα εξοπλιστούν με νέα όργανα» σημείωσε, προσθέτοντας πως το γήπεδο του Απόλλωνα θα μετατραπεί σε ένα σύγχρονο «διαμάντι» που θα στηρίζει όχι μόνο τα όνειρα και τις φιλοδοξίες της μεγάλης ομάδας, αλλά και του συνόλου των νέων παιδιών που θα αθλούνται εκεί και θα αποτελούν τα αστέρια του μέλλοντος.

«Η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της Δυτικής Ελλάδας είναι μία δράση ουσίας, μία δράση ζωής, μία δράση που στοχεύει στο σήμερα και το αύριο του τοπικού αθλητισμού, τόσο σε επίπεδο πρωταθλητισμού όσο και σε επίπεδο μαζικού αθλητισμού. Στεκόμαστε στο πλευρό των ομάδων μας, στεκόμαστε στο πλευρό των παιδιών μας…» κατέληξε ο κ. Φαρμάκης.