Αυτό το Σάββατο, στο MEGA, το μεγάλο τηλεοπτικό σόου με την Άννα Βίσση από το Δημοτικό Θέατρο της Πάτρας

Το χρώμα και το άρωμα του καρναβαλιού της Πάτρας θα φτάσει σε όλη την Ελλάδα μέσα από το πολύωρο μουσικό σόου με την μεγάλη ελληνίδα τραγουδίστρια  Άννα Βίσση που θα προβληθεί το προσεχές Σάββατο 5 Μαρτίου 2022 και ώρα 22.00,  στο πλαίσιο της μουσικής εκπομπής «Σπίτι με το MEGA».  

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», στην Πάτρα, παρουσία πολλών καρναβαλιστών που με τη μοναδική παρουσία τους μετέτρεψαν το μουσικό σόου σε ένα μεγάλο πάρτι που θα απολαύσουν όλοι οι Έλληνες τηλεθεατές.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μετά από πρόταση καρναβαλικών ομάδων, που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Πατρέων, ο οποίος και παραχώρησε το θέατρο «Απόλλων».

Όσα συνέβησαν μέσα στο ιστορικό θέατρο της Πάτρας που έχει συνδέσει την ιστορία του με την ιστορία της Πατραϊκής Αποκριάς ταξιδεύουν μέσα από τον τηλεοπτικό φακό,  αποδεικνύοντας ότι παρά τους περιορισμούς στους οποίους υπόκειται το καρναβάλι για τρίτη συνεχή χρονιά, συνεχίζει να αποτελεί έναν μοναδικό θεσμό διασκέδασης, αλλά και πολιτιστικής δημιουργίας για όλη τη χώρα.

Η Άννα Βίσση, απόλυτη σταρ και μοναδική ερμηνεύτρια, συμμετείχε στο σόου με μεγάλο ενθουσιασμό και υπήρξε η «κινητήριος δύναμη» της βραδιάς, ερμηνεύοντας μεταξύ άλλων για πρώτη φορά και το τραγούδι του Πατρινού δημιουργού, Τάσου Μαραγκού, «Πατρινό Καρναβάλι για Πάντα». 

Υπογραμμίζεται πως η βραδιά πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή του τομέα Πολιτισμού και Τουρισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που για πρώτη φορά συμπράττει για την ανάδειξη του Πατρινού Καρναβαλιού, υπό τις οδηγίες του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού, Νίκου Κοροβέση.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας επιθυμεί να ευχαριστήσει την Άννα Βίσση για την αποδοχή της πρόσκλησης, τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, τον Δήμο Πατρέων και την Κοινωφελή Επιχείρηση «Πατρινό Καρναβάλι», το Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, καθώς και τους χορηγούς: ΛΟΥΞ, Coffee Island,  Αθηναϊκή Ζυθοποιία με την μπύρα ΜΑΜΟΣ και Επιμελητήριο Αχαΐας, που συνέδραμαν και στήριξαν έμπρακτα την υλοποίηση της ιδέας.