Ο Ν. Φαρμάκης στα εγκαίνια του νέου Δημαρχείου Καλαβρύτων

«Κάθε Δημαρχείο, δεν είναι μόνο ένα κτίριο εργασίας και υπηρεσιών. Είναι και ένα ισχυρό σύμβολο για την τοπική κοινωνία. Και τα Καλάβρυτα αποκτούν πλέον ένα σύγχρονο και εμβληματικό Δημοτικό Μέγαρο, αντάξιο της ιστορίας και της σημασίας τους» δήλωσε ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, με την ευκαιρία των εγκαινίων του νέου Δημαρχείου Καλαβρύτων, την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2022.

Επίσης, ο Περιφερειάρχης υπογράμμισε την εξαιρετική συνεργασία της Περιφέρειας με τη δημοτική Αρχή Καλαβρύτων μέσω της οποίας επιτεύχθηκε η ολοκλήρωση ενός πολύ σημαντικού έργου για το οποίο όπως είπε, «εργάστηκαν πολλοί πριν από εμάς», ενώ ευχήθηκε στο σύνολο των στελεχών και εργαζομένων του Δήμου υγεία και δύναμη προκειμένου να υπηρετούν την τοπική κοινωνία υπό πολύ καλύτερες πλέον συνθήκες, στο νέο κτίριο.

Υπενθυμίζεται ότι το Δημαρχείο Καλαβρύτων αποπερατώθηκε μετά από προγραμματική σύμβαση που υπογράφτηκε τον Απρίλιο του 2021 μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου, μέσω της οποίας η Περιφέρεια ανέλαβε να χρηματοδοτήσει με το ποσό των 611.678 ευρώ και να υλοποιήσει την αποπεράτωση, προχωρώντας τις αναγκαίες μελέτες, τον διαγωνισμό, αλλά και την επίβλεψη του έργου.