Αλέξιος Γεωργόπουλος

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ

Γεννήθηκα στο Μπόρσι Ηλείας. Είμαι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Δημακίδη Ζωίτσα και έχουμε δυο γιους, τον Θανάση (κτηνίατρο) και τον Δημήτρη (πολιτικό μηχανικό). Σήμερα, ζω στην Αμαλιάδα. Είμαι απόφοιτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας της Τρίπολης, πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Οργάνωση Διοίκηση Εκπαίδευσης.
Δουλεύω στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, έχω διατελέσει Προϊστάμενος του 1ου Γραφείου Π.Ε. Ηλείας και επί σειρά ετών Διευθυντής σχολείων. Σήμερα είμαι Διευθυντής στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αμαλιάδας και Αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Ηλείας, καθώς και στο Πειθαρχικό Συμβούλιο.
Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε από τα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας. Εκλεγμένος ως μέλος του ΔΣ Συλλόγου Εκπαιδευτικών Αμαλιάδας και επί σειρά ετών Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Αμαλιάδας, καθώς και αντιπρόσωπος στη Διδασκαλική Ομοσπονδία. Εκλεγμένος Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λεχαινών για την τετραετία 2007-2010 με εθελοντική προσφορά στα Κοινωνικά – Πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου. Πρόεδρος Συνδέσμου Αποχέτευσης Ο ΗΡΑΚΛΗΣ των Δήμων Ανδραβίδας- Λεχαινών-Τραγανού και Κάστρου Κυλλήνης (2007 και 2008). Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Νομού Ηλείας από 12/1/2007 έως 18/5/2011.
Όλοι μαζί μπορούμε να εργαστούμε για να προωθήσουμε τη βιώσιμη ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα, ώστε η Περιφέρειά μας να έχει τη θέση που της αξίζει.

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center