Γεώργιος Βελισσάρης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ

Ονομάζομαι Γεώργιος Βελισσάρης, γεννήθηκα στην Αθήνα την 12η Οκτωβρίου 1973 και μεγάλωσα στα Τσίπιανα Ηλείας. Είμαι απόφοιτος Δημοτικού και ασχολούμαι επαγγελματικά με το δημοτικό τραγούδι .
Είμαι παντρεμένος με την Δήμητρα Κυριακοπούλου, η οποία ασχολείται με τα οικοκυρικά και έχουμε 3 παιδιά. Τον Κωνσταντίνο, μαθητή της 2ας λυκείου, την Θεοδώρα πτυχιούχο του Τμήματος επιστημών της εκπαίδευσης και της αγωγής στην προσχολική ηλικία και την Παναγιώτα πτυχιούχο Ι.Ε.Κ Αισθητικής.
Από μικρή ηλικία ασχολούμουν με τις αγροτικές εργασίες του πατέρα μου. Προέρχομαι από πολυμελή οικογένεια. Η ζωή μου ως παιδί ήταν αρκετά δύσκολη γιατί μεγαλώσαμε σε άσχημες συνθήκες με αρκετές ελλείψεις σε βασικά αγαθά όπως ρούχα, φαγητό, θέρμανση λόγω της οικονομικής μας κατάστασης. Γεγονός το οποίο βέβαια μας έκανε να αρκούμαστε με λίγα.
Πριν ξεκινήσω την καριέρα μου ως τραγουδιστής ασχολήθηκα με το χώρο εστίασης .Το τραγούδι το ξεκίνησα στα 21 μου χρόνια με αφορμή τον κουνιάδο μου και κλαρινίστα Κώστα Κόκκορη όταν και με έβαλε να τραγουδήσω στο πανηγύρι του χωριού μου τον 15αύγουστο.
Με υπομονή, πολλή δουλειά και πίστη στον Θεό κατάφερα να φτάσω καλλιτεχνικά στο σημείο που βρίσκομαι σήμερα και προπαντώς με την αγάπη του κόσμου και τη στήριξη της οικογένειας μου.
Τα ενδιαφέροντα μου τον τελευταίο καιρό είναι η χειμερινή κολύμβηση, την οποία και ξεκίνησα την περίοδο της καραντίνας και συνεχίζω μέχρι και σήμερα. Επίσης, ασχολούμαι πολύ με τη γυμναστική και μου αρέσει η υγιεινή διατροφή διότι πιστεύω ότι αν έχεις υγεία έχεις τα πάντα.
Ακόμη, έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα ζώα μιας και στην αυλή μου μπορείς να βρεις από σκύλους, γάτες έως κότες, χήνες και κουνέλια.
Μου αρέσει να ασχολούμαι διότι μου προσφέρουν αγαθά φρέσκα και υγιεινά. Δεν θέλω να ξεχνάω από που ξεκίνησα και είμαι υπερήφανος γι’ αυτό πολλοί έχουν ταμπού αυτό το θέμα αλλά εγώ το αγαπάω και το δείχνω σε όλον τον κόσμο.
Είμαι αρκετά θρησκευόμενο άτομο, έχω επισκεφθεί πολλές φορές το Άγιο Όρος ενώ πολλές φορές μέσα στη μέρα θα κάνω την προσευχή μου ώστε να ευχαριστήσω τον θεό για όσα έχω καταφέρει έως σήμερα και κυρίως να παρέχει υγεία σε μένα και στην οικογένεια μου.
Προτεραιότητα μου είναι να βρίσκω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο να περνάω με την οικογένεια μου, αλλά δυστυχώς την καλοκαιρινή περίοδο το φόρτο εργασίας μου είναι τέτοιο που τους βλέπω ελάχιστα.
Ο λόγος που πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με τα κοινά είναι ότι θεωρώ υποχρέωση κάθε πολίτη προς την κοινωνία να συνεισφέρει από το δικό του μετερίζι όπως μπορεί στην βελτίωσή της.
Προϋπόθεση για αυτήν μου την κίνηση ήταν να βρω για συνοδοιπόρο έναν άξιο άνθρωπο όπως τον κ.Φαρμάκη, για τον οποίο και πιστεύω ακράδαντα στην ικανότητα του να ανεβάσει ποιοτικά επίπεδο τον τόπο μας.

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center