Κωνσταντίνα Χωρέμη-Τριγάζη

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ

Κατάγομαι από την Ζαχάρω Ηλείας. Γονείς μου ήταν ο Γιώργος Τριγάζης, έμπορος και η Ελένη Σπάλα. Φοίτησα στο Αρσάκειο Πατρών και αποφοίτησα από το Λύκειο Ζαχάρως.
Είμαι παντρεμένη με τον οικονομολόγο Λεωνίδα Χωρέμη και έχουμε αποκτήσει μια κόρη.
Σπούδασα κοινωνικές επιστήμες και κοινωνική εργασία στο ΕΠΑ Αθηνών και πραγματοποίησα την άσκηση μου στα δικαστήρια ανηλίκων Αθηνών και το ιατροπαιδαγωγικο του ΙΚΑ. Έχω πιστοποιητικό παρακολούθησης προγράμματος Change management του Πανεπιστημίου Πατρών
Έχω εργαστεί στην καπνοβιομηχανία Γ.Α. Κεράνης ΑΕ σαν ιδιαιτέρα γραμματέας για έξι χρόνια. Επί σειρά ετών, ασχολήθηκα στον οικονομικό τομέα μεγάλων ιδιωτικών επιχειρήσεων στην Αθήνα. Γνωρίζω αγγλικά.
Όλα αυτά τα χρόνια συμμετέχω στα κοινά, εθελοντικά και με ανιδιοτέλεια, σε αθλητικούς συλλόγους Αθηνών, ως μέλος των ΔΣ, ταμίας στον ΦΟΤ Χαλανδρίου, δράσεις σε συνεργασία με την ΕΡΑ Πύργου, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τον Δήμο Ζαχάρως, με συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Επί σειρά ετών, προωθώ ενεργά την αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας και της πρόληψης νόσων, μέσα από τον σύλλογο των Απανταχού Ξηροχωριτων Ν. Ηλείας
«Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος», ο οποίος διατηρεί Τράπεζα αίματος στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.
Παρεμβάσεις και αρθρογραφία μου, για πολιτικά ή κοινωνικά θέματα, φιλοξενούνται συχνά στον τοπικό τύπο.
Σήμερα έχω εγκατασταθεί στην Ζαχάρω. Είμαι πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Ζαχάρως της ΝΔ και πρωην γραμματέας της τοπικής οργάνωσης.

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ
Όταν υπάρχει όραμα, θέληση, φαντασία, όρεξη και κέφι για δουλειά, τότε όλα μπορούν να αλλάξουν. Για αυτό και αυτή την φορά στέκομαι στο πλευρό του Νεκτάριου Φαρμάκη. Για να ολοκληρωθεί η προσπάθεια.
Για την Δυτική Ελλάδα του μέλλοντος μας.…για την Ηλεία μας…. Μπροστά για Όλους…..

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center