Κωνσταντίνος Βανδώρος

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ

Γεννήθηκα στην Πάτρα, στις οκτώ Μάη του 1984. Παράλληλα με τη φοίτησή μου στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο, εργαζόμουν στις αγροκτηνοτροφικές εργασίες της οικογένειας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στο Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, εργαζόμουν στον χώρο της οικοδομής και της εστίασης. Πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, όπου έλαβα αριστείο και έπαινο. Είμαι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Νικολακοπούλου, ιδιωτική υπάλληλο, με καταγωγή από το Μάνεσι Καλαβρύτων.
Από το 2018 διατηρώ ιδιωτικό γραφείο Ψυχολόγου στην Πάτρα. Από τον Ιανουάριο του 2023 εργάζομαι επίσης στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Καλαβρύτων. Έχω παρακολουθήσει περισσότερα από πενήντα τοπικά-εθνικά-διεθνή συνέδρια-ημερίδες-σεμινάρια Ψυχολογίας. Έχω ολοκληρώσει τέσσερα προγράμματα εξειδικευμένης επιμόρφωσης: 1.Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων 2.Διαπαιδαγώγηση στην Παιδική και στην Εφηβική ηλικία 3.Σχολική Ψυχολογία 4.Εκπαίδευση Γονέων. Υπήρξα εθελοντικά Ομιλητής στην τρίτη Πανελλήνια Ημερίδα Αυτισμού. Ήμουν Ομιλητής στις Ημερίδες για την Ψυχική Ενδυνάμωση και την Γονεϊκότητα, που διοργάνωσε το 2023 η Π.Δ.Ε σε συνεργασία με το Τ.Ε.Β.Α. Αρθρογραφώ στις εφημερίδες ‘ΏΡΑ των Καλαβρύτων΄, ‘Πελοπόννησος’ και ΄Γνώμη΄.
Είμαι επικουρικό μέλος της Ο.Π.Α (Ομάδα Προστασίας Ανηλίκων) του Δήμου Καλαβρύτων, τακτικό μέλος του ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Κ (Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων Κέντρων Κοινότητας και των παρακολουθημάτων τους), μέλος της Αχαϊκής Λέσχης Μοτοσυκλετιστών, μέλος του Πρώτου Κυνηγετικού συλλόγου Πατρών, εθελοντής αιμοδότης και πρώην μέλος του Συνδικάτου Οικοδόμων Πατρών.
Λόγω της θέσης μου και της ιδιοσυγκρασίας μου, αφουγκράζομαι άμεσα την κοινωνία στην πηγή της και στον πυρήνα της. Εφόσον εκλεγώ, θα εργαστώ ακόμα πιο έντονα για την προάσπιση της Ψυχικής Υγείας στην κοινότητα και την καταπολέμηση της κακοποίησης. Επέλεξα τον συνδυασμό του κ. Νεκτάριου Φαρμάκη ΄Μπροστά για Όλους΄, επειδή έχει επιτελικό χαρακτήρα και αποτελεί εγγύηση για την ανάδειξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ως μια από τις πλέον δραστήριες και παραγωγικές περιφέρειες της Χώρας μας.

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center