Νικόλαος Καραχάλιος

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε ΑΧΑΪΑΣ

Γεννήθηκα στην Πάτρα την 27η Μαΐου 1975. Αποφοίτησα από το 6ο Λύκειο Πατρών. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Ιδιωτικό Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Γ. Φυτιλά στην ειδικότητα «Χειριστών Ιατρικών Συσκευών-Ραδιολόγος, Ακτινολόγος».
Είμαι παντρεμένος με την Εύη Σακελλάρη ιδιωτική υπάλληλο και έχουμε μία κόρη, την Ανδριάνα που φοιτά στην Β΄ Λυκείου.
Έχω εργαστεί στο Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας Πατρών, σε ιδωτικά Διαγνωστικά Κέντρα της Πάτρας, ενώ τα τελευταία 15 χρόνια εργάζομαι στο Διαγνωστικό κέντρο «Φροντίδα Υγείας». Από το 2014 έως το 2017 δίδασκα στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ Πατρών τμήμα «χειριστών ιατρικών συσκευών».
Η ενασχόλησή μου με την πολιτική ξεκίνησε σαν μέλος της ΟΝΝΕΔ. Το 2015 εκλέχτηκα στη ΝΟΔΕ ΑΧΑΙΑΣ (κέντρο πόλης) ενώ το 2018 επανεκλέγχθηκα στο Βόρειο τομέα. Το 2019 με το ψηφοδέλτιο «Πάτρα Ενωμένοι» εκλέχθηκα σύμβουλος στο τοπικό διαμέρισμα κέντρου πόλεως.
Υπήρξα αθλητής ποδοσφαίρου στις ομάδες: Παναχαϊκή, Αετού Πατρών, Γλυφάδα Φωκίδας, Ερατεινή Φωκίδας και Διαγόρα Βραχαναιίκων.
Από το 2019 είμαι μέλος του Συλλόγου «Φίλων Κλινικής Αποκατάστασης Ασθενών με κακώσεις Νωτιαίου μυελού Δημήτρης και Βέρα Σφήκα».

Μπροστά για όλους, με το Νεκτάριο Φαρμάκη για την προάσπιση της ισονομίας και της διαφύλαξης των ατομικών δικαιωμάτων. Όλοι είμαστε διαφορετικοί και όλοι ίσοι μεταξύ ίσων.

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center