Νικόλαος Κωστόπουλος

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ

Γεννήθηκα στην Πάτρα την 7η Ιανουαρίου 1971. Είμαι παντρεμένος με την Ιωάννα Μαντζούτσου που εργάζεται στο Υπουργείο Πολιτισμού. Έχω δύο κόρες κι ένα γιο. Ο τόπος καταγωγής μου είναι οι Βελιτσές Αχαΐας κι η Παλαιοχώρα (Νταούτι) Ηλείας.
Φοίτησα στο 6ο Λύκειο Πατρών και στη συνέχεια υπηρέτησα επί πενταετή θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό ως μηχανικός. Ακολούθως εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα κι από το 1998 μέχρι και σήμερα υπηρετώ στο Πυροσβεστικό Σώμα, με εξειδίκευση στα συνταξιοδοτικά θέματα του κλάδου.
Από τα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας στο Πυροσβεστικό Σώμα ασχολήθηκα με τα κοινά, εκλεγμένος ως μέλος του ΔΣ Πρωτοβάθμιας Ένωσης στην Αττική, σε θέσεις Ταμία, Γενικού Γραμματέα, Αντιπροέδρου και την περίοδο 2005-2006 Πρόεδρος αυτής. Σήμερα είμαι Σύνεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.) κι εκλεγμένος Εκπρόσωπος στο Ταμείο Πρόνοιας Απασχολουμένων στα Σώματα Ασφαλείας (ΤΑ.Π.Α.Σ.Α.).
Το 2006 εκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Λαρισσού Αχαΐας και κατά την περίοδο 2007-2008 διετέλεσα Αντιδήμαρχος Οικονομικών Ύδρευσης και Πολιτιστικών.
Η απόφασή μου να συμπορευτώ με το Συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη προέκυψε συνειδητά, καθώς κοινή συνιστώσα αποτελεί το όραμά μας για μια Δυτική Ελλάδα πρωτοπόρα στην Επιχειρηματικότητα, τον Πολιτισμό και την Κοινωνική Πρόνοια.

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center